Boschetari, evacuaţi de poliţie din Centrul Civic

boschetariCîțiva oameni ai străzii au fost evacuați de echipele de intervenție ale Poliției Locale Brașov, din adăpostul improvizat chiar în vecinătatea unor containere de gunoi din spatele unor imobile din Centrul Civic din Braşov. Locuitorii din zonă s­au plîns de scandalurile nocturne făcute de oamenii fără adăpost, dar și de faptul că întreaga stradă începe să se transforme într­un adevărat focar de infecție. Echipele de intervenție de la Poliția Locală au acționat în urma reclamațiilor făcute de brașoveni și au constatat, în urma legitimării persoanelor identificate în zona containerelor, că oamenii proveneau din afara Brașovului.

Aceștia aproape că blocaseră accesul pe stradă cu saltele, cartoane și alte obiecte strînse de prin gunoaie.
Unul dintre administratorii clădirilor din apropiere le­a declarat politiștilor locali că locatarii din blocuri nu mai suportă mirosulputernic emanat din spațiul ocupat abuziv de oamenii străzii.
“Vin unii, pleacă alții! Se adună, se înmulțesc, cu copii în brațe, zici că sînt refugiați, asta zici că e aici. La mine au fost niște rude din Germania, au parcat mașina, au venit cu masca la gură! Noaptea acești oameni fac gălăgie, scandal, se îmbată!”, a relatat revoltat unul dintre administratorii blocurilor din zonă.
Persoanele găsite în stradă au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru identificare, au fost încheiate procese verbale, au fost sancționate și li s­a pus în vedere să se îndrepte spre localitățile de domiciliu.
„Operatorul de salubritate a igienizat întreg spațiul, patrule de la Poliția Locală Brașov vor verifica periodic activitatea în această zonă, persoanele găsite aici fiind conduse la Secția 1 ­ Poliție în vederea identificării, urmînd a selua măsurile legale care se impun”, a spus șeful Serviciului de Ordine și
Liniște Publică, Florin Plopeanu.
Acțiunea se înscrie în campania derulată în aceste săptămîni de Poliția Locală Brașov, care a desfășurat cu prioritate, activități de depistare, monitorizare, introducere în baza de date în vederea actualizării acesteia şi luarea măsurilor legale în cazul persoanelor care apelează la mila publică sau vagabondează pe străzile oraşului.
sursa : www.monitorulexpres.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *