Operaţiunea „Jos reclama!”

feat_copertineSancţiuni pentru publicitatea agresivă de pe străzile Braşovului. 12 magazine controlate pe strada 13 Decembrie, zona Onix – Făget, 12 amendate

O serie de firme din Braşov nu au luat în serios prevederile Regulamentului de reclamă şi afişaj adoptat de către Consiliul Local încă din 2006 şi şi-au făcut publicitate afacerilor de capul lor.

Cele mai mari nereguli au fost semnalate pe strada 13 Decembrie, pe tronsonul dintre Onix şi Făget, astfel că viceprimarul Ciprian Bucur a solicitat Poliţiei Locale derularea unor controale atât în ceea ce priveşte respectarea normelor de desfăşurare a activităţii de publicitate, cât şi dacă deţin acord de funcţionare. „În această zonă, în perioada 29 septembrie – 12 octombrie, au fost inspectate 12 magazine, verificându-se respectarea amplasării mijloacelor de publicitate şi dacă deţin aviz pentru publicitate temporară ori respectă precizările din aviz şi din documentaţia tehnică, act care stă la baza eliberării avizului. Aceste societăţi îşi făceau practic publicitate agresivă prin amplasarea de bannere sau panouri de reclamă fără a avea vreo autorizaţie în acest sens”, a explicat viceprimarul.

mai mult pe: bzb.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *