La mulţi ani brașovenilor! – 1 decembrie 2015

ciprian bucur_birou_andreipaulfoto_primaria brasov 007

Au trecut aproape 150 de ani de când vedea lumina tiparului una dintre cele mai emoţionante şi mai îndrăgite poezii din literatura româna: „Ce-și doresc eu ție, dulce Românie”. Într-o zi atat de importantă pentru România simt nevoia să fac un apel la redescoperirea şi reîntoarcerea la valorile naţionale. Românii trebuie să fie mândri că ne putem ridica la nivelul măreţiei înaintaşilor.

Sarbatoarea Nationala de la 1 Decembrie reflecta solidaritatea și unitatea românilor și mai ales lupta noastra pentru un tel comun. Acum 97 de ani, romanii au fost mai uniţi  decat oricand și, datorită celor de atunci noi suntem astazi aici, cu bune și cu rele.

Îmi doresc să avem înţelepciunea celor care, la 1918, au înţeles cât de important este să fim solidari, să fim uniţi într-o singură naţiune. Îmi doresc să privim spre viitor, să depăşim ura şi dezbinarea, să ne simtim mândri de istoria noastră si de numele de ROMÂN, să ne amintim de a fi mai buni, să fim uniţi, să respectăm și să păstrăm valorile si traditiile pentru care strămoșii au luptat și pe care ni le-au lasat moștenire.

Le doresc din suflet tuturor românilor, și în special brașovenilor, ca anul care vine să fie unul mult mai bun. Să le dea Dumnezeu înțelepciunea să îi aleagă pe cei care îi vor conduce astfel încât să fim mândri de ceea ce putem deveni!

La mulţi ani!

 

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *