Firmele de resurse umane se feresc să facă angajări pe posturile de conducere rămase vacante la Tetkron

tetkron-Bepco-incalzireNici o firmă specializată în domeniul resurselor umane nu s-a înghesuit până acum să selecteze personal pentru posturile rămase libere în cadrul furnizorului de energie termică, Tetkron SRL. Anul trecut, mai multe posturi de conducere, dar și cinci posturi de membru în cadrul Consiliului de Administrație au rămas vacante, după ce ocupanții acestora au ales să își dea demisia.

Din toamna anului trecut, conducerea societății este asigurată interimar de către directorul tehnic, Liviu Mosora. Astfel, conducerea Primăriei Brașov a ales ca recrutarea de personal să se facă de către o structură independentă, astfel ca să fie eliminată orice suspiciune în ceea ce privește persoanele care sunt angajate, însă, deocamdată, nu s-au găsit ofertanți.

„În ultima parte a anului trecut, am transmis oferte și caiete de sarcini către mai mulți experți independenți. În luna decembrie a fost primul termen, însă nimeni nu s-a arătat interesat”, a precizat viceprimarul Ciprian Bucur. Procedura a fost reluată iar noul termen este 15 ianuarie, însă până ieri nu fusese depusă nici o ofertă.

sursa: bizbrasov.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *