Debranşarea abonaţilor Tetkron, mai complicată decât pare


tetkron-1Viceprimarul Ciprian Bucur susţine că săptămâna viitoare ar putea fi gata metodologia.

15 dintre cei 25 de consilieri locali braşoveni, care sunt şi membri ai Adunării Generale a Asociaţilor Tetkron au participat ieri la şedinţa în care s-a discutat problema debranşării de la sistemul centralizat de termoficare. O decizie se va lua abia săptămâna viitoare, după ce specialiştii Tetkron vor pregăti metodologia privind debranşarea.


Potrivit viceprimarului Braşovului, Ciprian Bucur, reprezentanţii Tetkron vor trebui ca într-o săptămână să „pună la punct o procedură legală de debranşare, astfel încât să protejăm populaţia de costurile de debranşare. Iniţial, credeam că se poate rezolva mai repede acest aspect, însă există o legislaţie care reglementează şi această activitate. De exemplu, potrivit reglementărilor legale, debranşarea se poate face abia după 1 iunie. De asemenea, tot în legislaţie sunt prevăzute unele taxe, inclusiv Proiect Braşov”, a declarat viceprimarul.
De la şedinţa de ieri, a precizat Bucur, au lipsit cei patru consilieri locali ai PSD, unul al ALDE, unul al FDGR şi mai mulţi liberali.

mai mult pe: bzb.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *