Doar două candidaturi depuse, iar numele noului director nu-l vom afla mai devreme de 3 iunie

teatrul_sica_1305295698Ieri a fost ultima zi în care s-au putut depune dosarele de candidatură pentru ocuparea funcţiei de manager al Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov. Instituţia de cultură braşoveană nu a fost prea „tentantă”, pentru că, a anunţat viceprimarul Ciprian Bucur, doar două persoane au depus documentele solicitate prin procedura de selecţie. Numele acestora nu au fost făcute publice, doar un lucru ştim sigur, niciunul dintre cei care vor să conducă teatrul nu este braşovean.
Potrivit reprezentantului municipalităţii braşovene, până în 24 mai, comisia de evaluare, compusă din şase persoane (dintre care patru manageri de teatre din ţară şi doi reprezentanţi ai Primăriei Braşov), vor evalua planurile de management propuse de cei doi candidaţi, urmând ca în 25 mai să se anunţe rezultatele acestei prime etape. În 26 mai va fi etapa a doua de selecţie, respectiv interviul. Vor urma trei zile în care se vor putea depune contestaţiile.

„Dacă totul va merge bine, în 9 iunie vom punea desemna noul manager al Teatrului Sică Alexandrescu. Sperăm ca de data aceasta să finalizăm procedura de selecţie şi să avem un manager stabilit prin concurs, care să pună în aplicare caietul de obiective şi măsurile stabilite în strategia culturală a oraşului”, a declarat Bucur.
Pentru ocuparea funcţiei de manager al Teatrului Sică Alexandrescu a mai fost organizat un concurs în vara anul trecut, însă nici unul nu dintre cei şase candidaţi înscrişi (Chiribuţă Paul, Duică Silvian Gigi, Cogălniceanu Dan, Moruz Carmen, Vârtosu Sebastian, Varga Camellia) nu a obţinut punctajul minim, stabilit prin procedura de selecţie.

mai mult pe: bzb.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *