17 evenimente culturale se bat pentru finanțarea totală de 385.000 de lei pusă la bătaie de Primăria Brașov. Vezi ce proiecte s-au înscris

cropped-ciprian-buget.jpgPentru ce de-a doua sesiune de finanțare a proiectelor culturale s-au înscris 17 proiecte, suma totală disponibilă fiind de 385.000 de lei. 12 dintre aceste proiecte au fost depuse pe ultima sută de metri, respectiv, ieri, când a fost termenul final de depunere a cererilor de finanțare. La prima sesiune din acest an s-au depus 44 de proiecte și au fost finanțate doar 10, valoarea totală a sumei alocate de către municipalitate pentru acestea fiind de 614.976 lei, iar prin Gjidul de finanțare a proiectelor culturale alocându-se la aceest început de an 1 milion de lei.

„Conform ghidului, există un termen de 5 zile lucrătoare pentru verificarea conformității administrative a proiectelor, pentru a vedea dacă acestea sunt eligibile. Pe 17 mai, se va finaliza această porocedură, iar în cel mult 25 de zile lucrătoare ar urma să fie anunțați câștigătorii. Conform ghidului, anunțarea câștigătorilor ar urma să fie făcută pe 21 iunie, dar încercăm să finalizăm mai repede, astfel că odată cu verificarea administrativă a dosarelor se va analiza și perioada de implementare și vom încerca să finalizăm mai repede evaluare, astfel ca evenimentele propuse să nu fie decalate din cauza acestei proceduri”, a explicat viceprimarul Ciprian Bucur. Primăria va putea finanța 80% din valoarea evenimentelor câștigătoare, dar cel mult 100.000 de lei.

Vezi ce proiecte culturale au fost depuse pentru finanțare:

mai mult pe : bizbrasov.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *