Brașovul „rural” din zona Timiș-Triaj va avea într-un final canalizare

Scripcaru-harta-canalizare

Poiectul de introducere a canalizării în Timiş – Triaj și Fundătura Hărmanului se apropie de final, iar până la finele lunii, locuințele din această zonă vor fi racordate la noua rețea. Până acum, toate aceste locuințe erau racordate la o rețea veche a CFR-ului, care nu mai corespundea, astfel că în permanență erau probleme, conductele fiind mai tot timpul colmatate. Lucrările de amenajare au demarat din ianuarie 2014 și au vizat introducerea unei noi rețele de 5,5 km.

„Sperăm ca până la sfârșitul săptămânii viitoare să reușim legarea sistemului de pompare la rețeaua de curent, după care în maxim două zile vor fi finalizate lucrările de trecere pe noul sistem de canalizare și legarea la rețeaua de canalizare de pe strada Filiași prin utilizarea unei proceduri de relining pe sub strada Hărmanului (introducerea rețelei noi de canalizare pe vechiul traseu – n.r.). Estimăm că până la finele lunii canalizarea să fie funcțională, astfel încât cea mai mare parte a locuitorilor din zona Timiș-Triaj și Fundătura Hărmanului să beneficieze de aceleași standarde ale serviciilor publice ca în restul orașului”, a explicat primarul Brașovului George Scripcaru.

mai mult pe: bizbrasov.ro

This entry was posted in ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Brașovul „rural” din zona Timiș-Triaj va avea într-un final canalizare

  1. Liliana Pușcă says:

    Ei, da, chiar era nevoie de reabilitarea acestei zone care în curând va fi înglobată în cea mai nouă și modernă zonă a Brașovului, împreună cu fostele platforme industriale. Sunt convinsă că în următorii ani se va transforma într-un cartier de nerecunoscut. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *