Zoo Braşov şi McDonald’s le fac cadouri copiilor

13350335_1030725720338344_661401966538112557_o

Zoo Braşov semnează astăzi un protocol cu reprezentanţii McDonald’s, pentru o colaborare care va dura cel puţin până la sfârşitul anului.

Orice vizitator care plăteşte bilet, începând de mâine, va primi şi un voucher în baza căruia poate beneficia apoi de un  hamburger sau de un McPuişor la orice restaurant McDonald’s din oraş.

La rândul lor, reprezentanţii lanţului de restaurante american vor oferi un bilet de intrare la Zoo, pentru copii, la orice pachet meniu plus Happy Meal achiziţionat din Braşov.
cropped-ciprian-buget.jpg„Este al doilea parc zoologic după cel din București, cu care Mc Donalds încheie un astfel de parteneriat. Acesta va fi valabil până la finele anului și vor putea beneficia de el toți vizitatorii, copii și adulți”, a precizat viceprimarul Ciprian Bucur.

La a doua ediţie a Jocurilor Copilăriei, care s-a desfăşurat la Zoo Braşov de 1 Iunie, Zoo Braşov a avut peste 5.000 de copii participanţi la activităţile din program, alături de 1.788 de adulţi plătitori de bilet. „A fost bine, având în vedere că sunt cifre înregistrate într-o zi în care copiii nu au avut liber”, a spus Bucur. O parte ditnre vizitatori au fost grupuri organizate, venite din judeţul Covasna.

De 1 iunie, intrarea a fost gratuită pentru copiii de până la 14 ani. Într-o zi obişnuită, pentru copii și studenți taxa de intrare este de 5 lei, pentru adulți 10 lei, iar pentru grupuri de mai mult 10 persoane, copiii plătesc 4 lei, iar adulţii, 8 lei.

începând cu această lună, oferta Zoo Brașov s-a îmbogățit, fiind aduși doi lei albi, doi tigri albi și două cămile albe. În următoarea perioadă urmează să ajungă la Zoo doi leoparzi de zăpadă.

sursa : newsbv.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *