A sunat clopotelul!

20130916_114507Dupa cum stiti Consiliul Local a aprobat in sedinta de plen  continuarea programului “primul ghiozdan”, prin care toti copii ce intra in primul an de scoala au primit un ghiozdan si rechizite. Astfel in calitatea mea de consilier local precum si din cea de membru al consiliului de administratie am participat la deschiderea festiva a anului scolar la Colegiul Johannes Honterus si scoala nr. 14 din Bartolomeu, pentru a ajuta la distribuirea acestor cadouri pentru cei mici. A fost o zi speciala pentru dascali, parinti dar in mod special pentru copii.

Emotia revederii cu dascalii dar si cu colegii a fost una evidenta. Cele mai mari emotii au fost insa resimtite de “boboci”! Acestora, dar si parintilor lor, le-am urat sa se bucure de aceasta prima zi si sa ne revedem in toamna viitoare mai “voinici” si cu rezultate deosebite in acest an scolar!

            A fost, deasemenea, un bun prilej de a purta discutii referitoare la necesitatile celor doua unitati de invatamant, cu conducerile acestora, precum si cu colegii consilieri locali din consiliile de administratie. Solutionarea favorabila a discutilor purtate vor face cu siguranta obiectul principalelor mele preocupari si initiative in cursul urmatoarelor zile!

This entry was posted in ARTICOLE and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *