Bartolomeu – S-au realizat marcajele rutiere pe strada Molnar Janos!

mj2Fiind prezent luni 16 septembrie la deschiderea oficiala a noului an scolar la scoala 14 din Bartolomeu am discutat si cu parintii si bunicii elevilor. Ca urmare a solicitarilor adresate de catre unii locuitori ai cartierului m-am deplasat in zona Molnar Janos.  Aici am constatat ca pe aceasta strada dupa finalizarea lucrarilor de asfaltare nu a  fost realizat marcajul trecerilor de pietoni, lucru ce ingreuna circulatia pietonilor in zona, traversarea strazii  fiind periculoasa. Pe toata strada nu exista decat o singura trecere de pietoni amplasata la capatul catre Avantgarden.

Marti dimineata am sesizat acest lucru directiei de specialitate a primariei, mergand chiar la fata locului cu un reprezentant al primariei.

Primaria a reactionat promt si astazi de dimineata am fost chemat in cartier la  demararea  lucrarilor de trasare a trecerilor de pietoni si pentru  a identifica zonele cu cea mai mare intentie de traversare. Multumesc pe aceasta cale locuitorilor din cartier care m-au apelat cu incredere  si reprezentantilor primariei pentru reactia imediata.

 

 

This entry was posted in ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bartolomeu – S-au realizat marcajele rutiere pe strada Molnar Janos!

  1. Pingback: Zebre în Bartolomeu! - News BrasovNews Brasov

  2. Pingback: Zebre în Bartolomeu! - Stiri Locale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *