Sute de persoane cu handicap din Brașov au primit acasă ajutoarele alimentare de la UE

DSCN27991Demarată la începutul lunii noiembrie la inițiativa consilierului local PNL Ciprian Bucur, campania voluntară de distribuire a celor aproape 50 kg de alimente (făină, ulei, mălai, zahăr, paste făinoase, conserve) către cei care nu au efectiv cum să se deplaseze la centrul de lângă Carfil, pentru a intra în posesia ajutoarelor de la UE, este în plină desfășurare. „Nu am primit în viața mea atâtea mulțumiri și urări de bine. Ca să nu mai vorbim de lacrimile de bucurie din ochii multora… Am dus până acum alimentele ce li se cuveneau persoanelor cu certificat de handicap care locuiesc în Bartolomeu, Stupini, străzile  Lungă, De Mijloc, Avram Iancu, Al. I. Cuza, Nicopole, Operetei. În zilele următoare le distribuim celor din Craiter, Triaj și Florilor.

Chiar dacă vorbim de cantități destul de mari, reușim să ajungem cam la 50 de persoane la o acțiune săptămânală. După sărbători, din 15 ianuarie vom relua această campanie voluntară, până la data la care se va încheia distribuirea de ajutoare la nivel național, probabil prin luna martie.

Ciprian Bucur a precizat că nu s-ar fi putut materializa această inițiativă fără sprijinul voluntarilor din TNL Brașov și a consilierului local PC Mircea Boriceanu.

mai multe pe BrasovulTau.ro

This entry was posted in Aparitii media, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *