Consilierul municipal Ciprian Bucur coordoneaza Biroul Parlamentar al deputatului Petre Roman

consilier_localIn timpul campaniei electorale din noiembrie 2012 consilierul municipal PNL Ciprian Bucur a  fost unul dintre oamenii de baza ai lui Petre Roman, eforturile intregii sale echipe concretizandu-se la alegerile din decembrie printr-un real succes. Astfel, Petre Roman a obtinut mandatul de deputat in Parlamentul Romaniei, unde ii reprezinta pe brasovenii din Colegiul 8.

Si pentru ca prezenta sa la Bucuresti este imperios necesara pe diferite perioade de timp, dar si pentru ca cetatenii din colegiul sau au dreptul sa poata dialoga cu alesii lor, deputatul  Petre Roman i-a incredintat lui Ciprian Bucur misiunea de a coordona Biroul Parlamentar pe care acesta si l-a deschis la inceputul lunii februarie in Brasov. Deoarece, in calitatea sa de consilier municipal, Ciprian Bucur este un bun cunoscator al problemelor cu care se confrunta cetatenii din Colegiul 8, activitatea sa in cadrul Biroului Parlamentar amintit se va axa pe doua directii, respectiv de a acorda audiente brasovenilor pe probleme locale, dar si de a asigura legatura cu deputatul liberal, care va fi si el prezent la Brasov, in functie de agenda de lucru parlamentara, de doua ori pe luna.
Biroul Parlamentar Colegiul 8 Brasov al deputatului Petre Roman este situat pe strada De Mijloc nr. 165. Programul de audiente al consilierului local Ciprian Bucur este urmatorul: in zilele de marti intre orele 16.00 si 18.00, iar vinerea intre 11.00 si 13.00.

Locuitorii Colegiului 8 Brasov pot veni pentru programari in audienta zilnic, dupa urmatorul program: luni, miercuri, joi si vineri intre orele 11.00 si 14.00; marti intre orele 15.00 si 18.00. Acestia vor completa o cerere, iar apoi vor fi contactati telefonic pentru a li se comunica data la care vor fi primiti. Informatii se pot obtine si telefonic, la numarul: 0368.461.001, in intervalul orar de mai sus.

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Consilierul municipal Ciprian Bucur coordoneaza Biroul Parlamentar al deputatului Petre Roman

  1. Domnule Petre Roman,in legatura cu preschimbarea certificatelor de revolutionar,fac o intrebare;Dece nu se preschimba Certificatul emis la Lg.42/1990 si brevetat cu Dcret prezidential nr.70/2ooo,,decat daca ai trei declaranti atestati cf.art.12^4 din HG 1412.??
    Eu am luptat la Baricada oienelor si apoi am fost chemat la Garzi unde am fost dotat cu armament si am facut paza si patrula in zona Bartolomeu F-ca de Paine A.Iancu nr.98.
    am fost 10 angajati ai fabricii de paine.Eu singur am certificat si brevet caci m-am pensionat ,restul colegilor au fost mintiti de Bobocea Vian sef birou productie,care cu Maiore a facut “”blat” si este revolutionar remarcat avizat pe lista Lg,341/2004,
    Mie nu-mi preschimba certificatul ca nu am cei trei,dar am 5 declaratii,2 de la baricada si 3 de la paine colegi de lupta pacaliti si fara certificat.mai mult anexa 1 la HG.1412 NU cere cei trei cf.art.12^4 ci acte conf.art.11(1)din lege si norme..acum sant in recurs la C.Apel Brasov.si se pare ca se cauta””portite””sa nu mi se aprobe nici recursul.de neconstitutionalitatea art,12^4 reala..nici vorba,,instatel spun ca nu e treaba lor ,ca asa a vrut legiuitorul..Asaterpt un raspuns..nici avicati nu stiu ce sa spuna,ca “”latra degeaba”” Cu stima Milu 81 ani Halchiu Brasov contact:0745766280,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *