Noi propuneri pentru gratuitatea pe RAT Brașov

1In conferinta de presa, a PNL Brasov, de joi 3 aprilie am propus cateva amendamente la proiectul de acordare a gratuitatii pe transportul in comun pentru seniorii brasoveni:

“Liderul consilierilor locali ai PNL, Ciprian Bucur, a declarat că grupul liberal (5 consilieri) susține inițiativa PSD de a acorda gratuitate pensionarilor, mai ales că în campania electorală liberalii au strâns semnături în acest sens. Mai mult, am făcut analiza de a acorda gratuități și alteor categorii sociale cu venituri reduse. Bucur a menționat că, la această oră, beneficiază de gratuitate circa 31% dintre pensionari.

„În orele de vârf, când oamenii activi merg la serviciu și când să se întorc, vrem să existe gratuitate și pentru aceștia. De asemenea pentru șomeri sau alte categorii sociale. De asemenea, ne gândim foarte serios pentru  a acorda gratuitate și pe tronsoane, cum ar fi zona centrului istoric, pentru a descuraja traficul pe străzile din centru, de  la Piața Unirii la magazinul universal și de la Biblioteca Județeană, respectiv stația de pe Iuliu Maniu din zona parcului central pe strada Mureșenilor. Vrem să propunem să se acorde gratuitate și pe tronsoanele unde se lucrează, pentru decongestionarea traficului rutier în zonă”.

Sursa:  NewsBv.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *