La Zoo Brasov au fost aduși cei trei tigrișori siberieni și o bufniță polară

tigri-300x200Viceprimarul Ciprian Bucur a prezentat astăzi, la Grădina Zoologică din cartierul Noua ultimele animale aduse la Brașov.

„Pe lângă cei trei trigrișori siberieni, două femele și un mascul, în vârstă de patru luni, municialitatea a achiziționat zilele trecute și patru ponei, un apaloza (un ponei cu o talie mai mare, specie din America – n.r.), dar am primit și o bufniță polară, donație de la o persoană care a ținut să-și păstreze anonimatul.

Se pare că nu există un asemenea exemplar în România. Mai mult, vrem să amenajăm și un mic manej în cadrul Grădinii Zoologice, copiii putând să călărească poneii, ceea ce va constitui și o sursă de venit“, a precizat Bucur.

Tigrișorii erau foarte stresați după drumul făcut și speriați de orice vizitator, așa că s-au pitit sub un pat din lemn pe care erau puse paiele ca așternut, spre dezamăgirea ziariștilor, care nu au putut să-i filmeze. Reprezentanții Grădinii Zoologice spun că va mai dură probabil 10-20 de zile până se vor obișnui cu noua locuință. Zoo mai are trei tigri siberieni maturi, cel mai bătrân are 14 ani. Pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice va fi lansat un concurs prin care vor fi botezați cei tigrișori: trebuie doar să dați like la numele care vă plac cel mai mult. Mai mult pe NewsBv.ro

This entry was posted in ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *