Posturile de manager al instituțiilor de cultură, scoase la concurs. Primăria vrea spectacole pentru elevi

ciprian bucur_andreipaulfoto_primaria brasov 002

Viceprimarul Ciprian Bucur a anunat, astăzi, că în perioada imediat următoare Primăria va organiza un concurs de proiecte de management pentru ocuparea posturilor de manager în toate cele patru instituții de cultură din subordine: Teatrul „Sică Alexandrescuׅ“, Opera, Teatrul „Arlechino“ și Filarmonica Brașov.

„În programul minimal al Teatrulul „Sică Alexandrescu” doresc să fie promovate spectacole speciale pentru copii, în cadrul unui protocol cu Inspectoratul Școlar, în conformitate cu programa școlară.

La Operă, de exemplu, miercurea este dedicată pentru copii. Vă dați seamă că va fi binevenită o piesă de teatru a lui Caragiale, de exemplu, pe care una este să o citești și alta să o vezi pusă în scenă de actori profesioniști”, a afirmat Bucur.

Concursul va fi organizat în baza Legii 185/2014 și a Ordonanței de Guvern nr. 189/2008, privind managementul instituțiilor publice de cultură. În zilele următoare, Executivul va finaliza un caiet de obiective după modelul-cadru, necesar pentru întocmirea de către fiecare dintre candidați a proiectului de management. Acesta trebuie să conțină descrierea rezultatelor preconizate în activitatea instituției, descrierea soluțiilor, estimarea resurselor și a mijloacelor necesare îndeplinirii cerințelor caietului de obiective, a explicat cum se va derula acest proces Ciprian Bucur.
mai mult pe: NewsBv.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *