Bugetul pentru raţia de hrană a poliţiştilor locali va trebui dublat

ciprian-bucur-0604Iniţial, se alocaseră 780.000 de lei pentru hrana agenţilor locali din Braşov, dar ţinând cont că Guvernul a stabilit ca şi personalul contractual şi cel administrativ din cadrul instituţiei să beneficieze de o astfel de raţie, mai este nevoie de încă 769.000 de lei.

Personalul Poliţiei Locale, cu statut de funcţionar public sau personal contractual, primeşte de la începutul acestui an raţie de hrană, după ce acest lucru a fost statuat şi print-o hotărâre de Guvern.

Actul normativ emis de Guvern stabileşte că raţia de hrană se va acorda pentru fiecare zi calendaristică, nu doar pentru zilele lucrătoare, aşa cum stabilise Consiliul Local Braşov, iar de raţie de hrană va beneficia şi personalul TESA, dar şi cel contractual, respectiv paznicii. În aceste condiţii, bugetul alocat Poliţiei Locale Braşov pentru raţia de hrană va trebui dublat, după cum a precizat viceprimarul Ciprian Bucur.  „Potrivit vechii hotărâri de Consiliu Local, a fost alocată suma de 780.000 de lei. Acum, potrivit simulărilor noastre, va trebui ca bugetul să fie suplimentat cu încă 769.000 de lei. În proporţie de 80% avem alocat bugetul pentru norma de hrana din 2015, fiindcă avem un excedent de anul trecut, când au rămas sume din fondul de salarii, pentru că au fost bugetate toate posturile, dar unele dintre ele nu erau ocupate”, a explicat viceprimarul Braşovului.
Mai mult pe: BZB.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *