Zeci de bicicliști l-au întâmpinat pe Principele Nicolae al României

 

nicolaeAlteța Sa Regală Principele Nicolae al României și campionul național la ciclism Alex Ciocan au ajuns astăzi la Brașov. Cei doi parcurg în perioada 23 aprilie – 3 mai 1.000 de kilometri pe bicicletă, între Sighetu Marmației și Constanța, în cadrul turului caritabil „Cărțile copilăriei pe bicicletă”, organizat în beneficiul Asociației Curtea Veche.

Principele Nicolae a fost întâmpinat la ora 17.30 la terminalul RAT Stadionul Municipal de viceprimarul Ciprian Bucur și de câteva zeci de bicicliști din oraș, care l-au însoțit până în Piața Sfatului, unde a fost așteptat de celălalt viceprimar, Adina Durbacă, dar și de mai mulți brașoveni.
Ajuns în Piața Sfatului, Principele Nicolae a spus că până acum „a fost OK, dar încep să se simtă oboseala, dar în acest mod, împreună cu echipa asociației, încercăm să promovăm sportul și lectura. Trebuie să le oferim copiilor un viitor mai sănătos. Este important ca și părinții să înțeleagă că fără educație nu putem merge mai departe. Brașovul este la jumătatea traseului și mă bucur că am reușit să ajung până aici”. Reprezentantul Casei Regale a României a mai spus că a ales această metodă de colectare fondurilor „pentru că implică mai mulți oameni, de la părinți sau profesori la copii, care sunt și beneficiarii acestui proiect”.
mai mult pe: mytex.ro

 

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *