Concurs riguros pentru posturile vanate la Poliția Locală

pol locala

Pe parcursul săptămânii care a trecut s-au desfășurat, asa cum v-am anunțat deja, concursurile și interviurile pentru ocuparea a șase posturi la Poliția Locală Brașov.

Deși am avut un număr record de candidați, acestia nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre, selecția făcând-o așa cum am promis pe criterii de exigență sporită. Am reușit să selectăm doar doi candidați, unul pentru Disciplină și Inspecție în Construcții și unul pentru Serviciul Operativ, cele patru posturi rămase vacante urmând a fi din nou scoase la concurs în zilele ce urmează, conform procedurilor legale.

Doresc ca pe aceasta cale să fac un apel către toți cei care pe viitor se vor înscrie la un astfel de concurs să înțeleagă importanța pe care o acordăm acestui serviciu și să privească cu o seriozitate sporită participarea la aceste concursuri.
Ne dorim să avem oameni foarte bine pregătiți, continuăm pregătirea lor prin școlarizarea la Școala de Poliție Sf. Gheorghe. Trebuie precizat că veniturile au crescut substanțial prin acordarea normei de hrană, pentru care vom face toate eforturile să o putem acorda până la finele anului, dar sentimentul de siguranță a brașovenilor trebuie a fi unul sporit, iar ordinea și liniștea publică în Municipiul Brașov trebuie asigurată cu oameni performanți!

Pe scurt, rezultatele selecției pentru aceste posturi sunt următoarele:

  • 6  posturi scoase la concurs; depuse 36 dosare la funcţia publică
  • 1 dosar respins  la selecția dosarelor;
  • 17 persoane au susținut probe sportive , din  care  2 au fost respinși la proba sportivă;
  • 4 candidați nu s-au prezentat la proba scrisă;
  • 29 de candidați au susținut proba scrisă; au fost respinși 20 la această probă;  
  • 9 candidați au rămas pentru interviu
This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *