Comunicat caini fara stapan – in atentia tuturor societatilor si institutiilor din Municipiul Brasov

caini

“Primaria Municipiului Brasov in parteneriat cu Asociatia Milioane de Prieteni continua campania de identificare si sterilizare a cainilor fara stapan din municipiul Brasov, campanie ce vine in primul rand in sprijinul brasovenilor dar si a societatilor si institutiilor din Brasov ce gazduiesc caini in spatiile detinute.
In acest sens, va rugam ca in  baza Legii 258/2013 privind gestionarea cainilor fara stapan, lege care prevede la art.14 obligativitatea sterilizarii tuturor cainilor fara stapan, sa acordati sprijin reprezentantilor Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fara Stăpân si ai Asociatiei Milioane de Prieteni pentru a evalua numarul de caini care circula liberi in zona sau pe teritoriul unitatii pe care o conduceti. Acesti caini conform legii, trebuie identificati, sterilizati si li se vor intocmi documente de proprietate.

Pentru detalii si preluare va rugam sunati la Asociatia “Milioane de Prieteni” (AMP) – 0268 471 202 sau la Serviciul de Gestionare a Cainilor fara Stapan (SGCS) – 0268 547 815.

In cazul in care doriti ca o parte dintre acesti caini sa fie preluati, puteti apela la reprezentantii Asociatiei Milioane de Prieteni pentru a discuta fiecare caz in parte. Mentionam ca sterilizarea precum si preluarea acestora de la sediul dumneavoastra este gratuita!

Pentru ca aceasta actiune sa rezolve definitiv problema cainilor fara stapan din municipiul Brasov, va rugam sa luati masurile necesare de inchidere a spatiilor pe care le aveti in proprietate sau in folosinta, astfel incat sa nu existe posibilitatea ca alti caini de pe strada sa poata patrunde.
Speram sa ne sprijiniti in actiunea noastra si va multumim totodata pentru colaborare!”

Cu stima,
Ciprian Bucur
viceprimar Municipiul Brasov

This entry was posted in ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *