Record absolut: 12.500 de vizitatori, într-o singură zi, la Zoo Braşov

1iunieNumăr record de vizitatori, pe 1 iunie, la Zoo Braşov. Cum reprezentanţii Primăriei au decis ca intrarea să fie liberă pentru copii şi în plus, în cadrul parcului zoologic micuţii să aibă ocazia să participe la o serie de jocuri şi activităţi, numărul total al vizitatorilor a fost de 12.500, cu mult peste estimările organizatorilor. În conformitate cu datele deţinute de conducerea Zoo, peste 7.000 dintre vizitatori au fost copii, iar 5.453 au fost părinţi, bunici sau profesori, care au achitat biletul de intrare.

Este un record absolut pentru Zoo Braşov, având în vedere că după deschiderea sa, în octombrie anul trecut, cea mai bună zi a fost pe 12 octombrie, când au fost înregistraţi 8.091 de vizitatori.
„Ne bucurăm că am reuşit să le facem un cadou frumos de 1 iunie părinţilor şi copiilor. Numărul mare al vizitatorilor şi bucuria copiilor care au participat la toate activităţile pe care le-am organizat reprezintă o confirmare că această investiţie a meritat aşteptarea şi a transformat Grădina Zoologică într-unul dintre cele mai atractive locuri de agrement din Braşov. De altfel, tot de 1 iunie, am primit vizita domnului Lucian Nemeş (foto 2), viceprimarul municipiului Turda – unde se desfăşoară un proiect de reabilitare a Grădinii Zoologice. S-a arătat foarte plăcut impresionat de concept, de modul în care au fost amenajate mini-habitatele pentru animale şi de proiectul nostru de modernizare”, a explicat viceprimarul Ciprian Bucur.luci nemes1
Urmează deschiderea manejului
În perioada următoare, copiii care vor veni la Zoo, vor avea parte de o nouă atracţie, plimbările cu poneii. În această perioadă se lucrează la amenajarea manejului, iar reprezentanţii grădinii zoologice speră ca acesta să fie gata până la sfârşitul lunii. „Următorul eveniment de anvergură va fi organizat tot într-un parteneriat Grădina Zoologică, Asociaţia «Prietenii Grădinii Zoologice Braşov» şi Primăria Braşov, cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice, care se sărbătoreşte pe 9 august”, a anunţat viceprimarul Bucur.
sursa:bzb.ro
This entry was posted in Aparitii media, Contact, NOUTATI and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *