Noi amenajări la Zoo Brașov

zoo

Viceprimarul Ciprian Bucur a anunțat astăzi că, în perioada următoare va fi mărită parcarea pentru biciclete de la Zoo Braşov, de la 10 locuri la 50.
Măsura a fost luată în contextul în care la nivelul municipiului se realizează interconectarea pistelor de biciclişti, dar mai ales pentru că avem foarte mulţi vizitatori ai Grădinii Zoologice care preferă bicicleta ca mijloc de transport.

„În această săptămână vor fi finalizate şi lucrările pentru manejul pentru ponei. Avem patru ponei care vor fi puşi la dispoziţia publicului pentru plimbare, avem manejul, însă avem dificultăţi cu asigurarea personalului care să se ocupe de această activitate. Din cauza salariilor mici, nu avem angajaţi suficienţi şi ne-am gândit că o soluţie ar putea fi chiar voluntari care să ne ajute în această activitate. De asemenea va trebui să instruim personalul care va deservi manejul, şi deocamdată, în ciuda eforturilor noastre, nu am reuşit să găsim un instructor care să facă aceste cursuri. Fac un apel şi pe această cale, pentru găsirea de voluntari care să fie însoţitori pentru copii care se vor plimba cu poneii, sau să ţină cursuri de instruire pentru această activitate”, a declarat Bucur.
mai mult pe: Newsbv.ro

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *