A fost reluată procedura de ocupare prin concurs a posturilor de manager din instituţiile de cultură

 

exterior1-opera-brasovPe 9 iulie a fost reluată procedura de ocupare prin concurs a posturilor de manager din instituţiile de cultură aflate sub autoritatea municipalităţii, prin publicarea pe portalul www.brasovcity.ro a noilor condiţii condiţiilor de participare la concurs, a caietului de obiective, bibliografiei, regulamentului de concurs, a datelor de depunere a dosarelor de candidatură şi a proiectelor de management, precum şi a etapelor concursului.

Concursul iniţial, care avea ziua de 9 iunie ca dată limită de depunere a dosarelor, a fost suspendat pentru o perioadă de 30 de zile, deoarece unii dintre candidaţi au solicitat mai multe lămuriri şi completări. Am considerat că trebuie să le dăm tuturor participanţilor la concurs şanse egale şi am modificat caietul de obiective  şi regulamentele de concurs astfel încât să conţină şi acele completări. De asemenea, contextul în care Braşovul este oraş candidat pentru Capitala Europeană a Culturii în 2021, este de dorit ca în caietul de obiective al candidaţilor şi în proiectele pe care aceştia le vor prezenta la examen să fie cuprinsă şi o strategie în acest context.

Noua dată limită de a proiectelor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 03 august 2015, până la ora 14:30. De subliniat că şi candidaţii care au depus proiectele de management până în data de 05 iunie 2015 trebuie să depună un nou dosar de concurs şi un nou proiect de management, elaborate în conformitate cu noile cerinţe.

Pe 7 august vor fi anunţate rezultatele selecţiei de dosare, iar până pe 20 august va avea loc prima etapă a analizei proiectelor de management.  În perioada 24-28 august vor avea loc interviurile pentru susţinerea proiectelor de management, iar dacă va fi cazul, pe 31 august se va da proba scrisă de departajare. Până pe 7 septembrie trebuie încheiată etapa contestaţiilor, iar deciziile finale vor fi publicate pe 8 septembrie.

Detalii complete despre condiţiile şi etapele concursurilor se pot obţine de pe portalul www.brasovcity.ro, secţiunea Primăria Braşov/Licitaţii şi concursuri.

This entry was posted in Aparitii media, ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *