Braşovul va avea un Centru de excelenţă în handbalul feminin

liceul_sportiv_2015072808Centrul va funcţiona pe lîngã Liceul cu Program Sportiv din Braşov, al cãrui nume îl va purta în competiţiile naţionale şi internaţionale.
De la 15 august, Braşovul va avea un Centru de excelenţă pentru handbalul feminin, şi un centru similar pentru handbalul masculin. Viceprimarul Ciprian Bucur a anunţat ieri că în Consiliul Local s-a votat, la ultima şedinţă, protocolul de colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Federaţia Română de Handbal, în vederea amenajării Centrului de excelenţă pentru handbalul feminin.
Acesta va avea cartierul general la fostul Colegiu Tehnic „Remus Răduleţ“, iar tinerele sportive se vor antrena pe bazele aparţinînd Municipalităţii. La rîndul său, viceprimarul Adina Durbacă a declarat că, în ceea ce priveşte Centrul de excelenţă în handbalul masculin, acesta va fi coordonat de Universitatea „Transilvania“ care va pune la dispoziţie o serie de cămine pentru cazarea tinerilor. De asemenea însă, partea de antrenament se va face, şi în cazul băieţilor, pe bazele sportive ale Municipalităţii. Ultimele detalii pentru funcţionarea celor două centre ţin acum de Ministerul Tineretului şi Sportului, care trebuie să emită ordinul oficial pentru înfiinţarea lor.
mai mult citeste pe: www.monitorulexpres.ro

This entry was posted in Aparitii media, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *