Zona lacului din Noua, supravegheată de opt camere de luat vederi

Lacul-Noua-003

Dispeceratul a fost deschis la postul Poliţiei Locale din Noua şi va monitoriza întreg cartierul prin 40 de camere video.
Odată cu deschiderea noului post de Poliţie Locală din cartierul Noua, în cadrul căruia a fost amenajat şi un dispecerat din care sunt supravegheate cele 40 de camere existente în cartier şi la zoo şi în zona de agrement de la Lac vor fi montaţi ochi virtuali. În total, în perioada următoare, vor fi montate opt camere de supraveghere, astfel ca eventualele incidente, dar chiar şi pescuitul ilegal, să fie preîntâmpinate. Nicolae Aldea, directorul Poliţiei Locale Braşov a precizat că noile dotări vor aduce o creştere cu 20% a activităţii poliţiştilor locali în cartierul Noua.


„Noul post de Poliţie Locală din cartierul Noua funcţionează din această lună  24 de ore din 24. În zilele importante, cum este de exemplu la sărbători când este aglomeraţie mai mare în zonă, vor exista şi alte patrule rutiere, pe lângă patrula existentă. În noul dispecerat sunt deja monitorizate cele 40 de camere video, la care se vor adăuga cele opt de la lac”, a explicat Nicolae Aldea. Agenţii din Noua patrulează în prezent  cu maşina pe mai multe trasee, care pleacă din zona parcului zoologic, unde este amplasat postul de Poliţie, şi continuă pe strada Brazilor – Şcoala nr. 9 – str. Gării Noua – Stejarului – Gorunului – Paltinului – Restaurant Pescăruş sau pe strada Brazilor – Şc. nr. 9 – Terminal RAT Noua – Prunului Secţia 4 Poliţie – Şcoala nr. 9, corp C – Stejarului – Gorunului – Paltinului – Restaurant Pescăruş, iar pedestru agenţii patrulează în zona grădinii, a lacului şi a zonei de agrement.
sursa: bzb.ro

 

This entry was posted in Aparitii media, NOUTATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *