Acționarii Tetkron caută, astăzi, soluții pentru apa caldă

tetkron-1Adunarea Generală a Acționarilor Tetkron, care va avea loc astăzi, va lua în discuție situația în care se află compania, urmând să se decidă fie completarea Consiliului de Administrație, fie numirea a cinci noi membri ai acestuia. Viceprimarul Ciprian Bucur a avut, ieri, o întâlnire cu o societate de avocatură angajată pentru a consilia municipalitatea în această problemă. „Există mai multe variante, dar vom vedea mâine ce hotărâre vom adopta”, a precizat Bucur.
Pentru a avea loc, la AGA Tetkron vor trebui să fie prezenți cel puțin 14 consilieri locali. Aceștia ar trebui să detensioneze situația șI să numească un consiliu de administrație funcțional, care săț numească, la rândul său, o conducere a companiei, având în vedere că din vechiul board de directori au mai rămas în funcție un director tehnic și un director comercial.

În urma cercetărilor din dosarul Tetkron – Bepco, trei dintre membrii CA-ului Tetkron au demisionat, iar ceilalți doi sunt suspendați, motiv pentru care completarea CA-ului cu alți trei membri ar fi „apă de ploaie”.

Se lasă cu procese

Federația Asociațiilor de Proprietari Brașov, care reprezintă interesele asociațiilor, a anunțat, ieri, că în cazul în care întreruperea furnizării agentului termic se întinde șI dincolo de 15 septembrie, dată avansată ca termen de Tetkron pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură, este pregătită să întreprindă „toate demersurile necesare pentru reluarea furnizării apei calde menajere și pentru a ne asigura că în sezonul rece va fi asigurată încălzirea apartamentelor racordate la sistemul centralizat”.
mai mult pe: bizbrasov.ro

This entry was posted in ARTICOLE, NOUTATI and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *