Despre mine

2013-07-18 11.04.04Date personale

M-am nascut in Bucuresti, in 11 iulie 1970. Sunt casatorit din 1996 si am doi copii, Matei care anul acesta implineste 12 ani si Ilinca 19 ani.

Pregatirea profesionala

In 1989 am absolvit Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti, iar intre anii 1990 – 1995 am frecventat cursurile Institutului de Constructii Bucuresti – sectia cu predare în limba engleza, Civil Division, absolvind acest institut cu diploma de Master of  Engineering Siences.

In perioada anilor 2001 – 2002 am urmat cursul “Politici Fiscale Europene si Integrare Europeana” al Facultatii de Stiinte Economice – Universitatea Transilvania Brasov.

In 2002, tot la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii Transilvania am obtinut Masteratul in Managementul Afacerilor cu lucrarea de disertatie finala: “Stimulente investitionale si rolul lor in atragerea investitiilor straine” – profesor indrumator Theodor Stolojan.

Experienta profesionala

Intre 1995 si 2002 am fost partener in cateva firme private avand ca obiect de activitate importul si distributia produse destinate industriei auto.

Din 2002 si pana in ianuarie 2012, in cadrul firmei  fondate de mine impreuna cu sotia, am activat ca General Manager, coordonand Serviciile de Proiectare, Arhitectura & Urbanism, precum si intreaga activitate a societatii.

Din februarie 2013 si pana in februarie 2015 m-am ocupat de coordonarea activitatii Biroului Parlamentar din Brasov – Colegiul 8 al deputatului Petre Roman.

Din iunie 2012 si pana in februarie 2015 am fost Consilier in cadrul Consiliului Local al Municipiului Brasov

In 9 februarie 2015 am depus juramantul in calitate de viceprimar al Municipiului Brasov.

Din iunie 2016 sunt Consilier in cadrul Consiliului Local al Municipiului Brasov.

 

Activitate politica

Sunt membru al Partidului National Liberal din 2006, iar la scrutinul local din iunie 2012 am fost ales de cetatenii Brasovului consilier municipal. Din aceasta calitate, am initiat deja cateva proiecte menite sa imbunatateasca viata membrilor comunitatii noastre, urmand sa ma ocup si in continuare de realizarea punctelor din platforma  electorala. Dupa alegerile locale, am fost ales si presedinte al Comisiei 2 a Consiliului Local Brasov (Comisia pentru organizarea şi dezvoltarea urbanistică, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură, rezervaţii naturale, protecţia şi refacerea mediului), precum si membru al Comisiei 4 – Comisia pentru activităţi ştiinţifice, social-culturale, muncă, familie, activitati educative, sportive si de agrement, tineret, religie, învăţămînt şi protecţie socială.

Conform principiilor mele liberale, am avut o prezenta activa si in interiorul formatiunii politice din care fac parte, din august 2014 fiind secretarul general al Biroului Politic Municipal PNL Brasov, dupa ce timp mai multi ani am fost membru si vicepresedinte al acestui for de conducere al Organizatiei Municipale a PNL. In perioada august 2009 –martie 2012 am condus Organizatia PNL 25 „Bartolomeu – Stupini” Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *